28. novembar 2017.

 
 
Nikola Vranjković 14. decembra u DOB-u

 
  Nikola Vranjković održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu 14. decembra (20 časova) u Velikoj sali Doma omladine.

Ovoga puta sve će biti drugačije, mada je isto kao i uvek: u pitanju je promocija dugoočekivanog novog studijskog duplog albuma "Veronautika", sa velikim brojem novih pesama u Nikolinom jedinstvenom stilu, koji sa sobom donosi dubinu osećanja tako retku u našoj rok muzici. Koncert će biti sedeći, dvodelni, i trajaće preko tri sata.

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara već je u prodaji preko EVENTIM mreže. Redovna cena ulaznice iznosiće 1200 dinara.

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog benda Block Out, Vranjković do sad je objavio samostalno debi "Za ovde ili za poneti" (2001), a nakon raspada matičnog benda, mini album "Bremeplov" (2014) i u novembru ove godine već pomenuti "Veronautika". Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje preko dvadeset i pet godina, kao nesvakidašnji primer povezanosti umetnika i verne publike mimo svih trendova.

Vranjković najavljuje: "Sviraćemo pesme sa novog albuma, pesme koje sam pravio u Block Outu, kao i selekciju sa 'Za ovde...' i 'Bremplova'. Sve što može da stane u tri i po sata”.

Uz Vranjkovića će nastupiti i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, perkusionista Andrej Mladenović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Fotografija - Nemanja Đorđević

 
 

vesti


Promocija debi albuma grupe Dingospo Dali



Alternativni rok sastav Dingospo Dali svoj debitantski album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" koncertno će promovisati 30. novembra (20:00) u Klubu Doma omladine Beograda, uz besplatan ulaz za posetioce....